. Ma Valér napja van.
Íme a mohácsi jelöltek!
2014-10-08 20:51:44
Íme a mohácsi jelöltek!

Íme a mohácsi jelöltek!

Összegyűjtöttük a vasárnapi önkormányzati választáson induló pártok mohácsi jelöltjeit. A Fidesz-KDNP, az MSZP, a DK és a Jobbik képviselő- és polgármesterjelöltjei szállnak egymással harcba. Az LMP ezúttal kimarad a csatározásból.

 

 

 

 

Szekó József eddig négyszer mérettette meg magát. Ha most is nyer a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, akkor ötödik ciklusát kezdheti meg hamarosan.

 

 

Mohácson nyolc egyéni választókerület van. A Fidesz színeiben Bagos Tünde, Jaksics György, Kovács László, Dr. Csizmadia Csaba, Pávkovics Gábor, Wébel Zsolt, Földváriné Wiszt Zsuzsa és Szurcsikné Fábián Gyöngyi száll harcba a képviselőségért.

 

 

Az MSZP és a DK Mohácson is külön indul. Előbbi kampányvideóban buzdítja a mohácsiakat a voksolásra. Polgármesterjelöltjük Csorbai Ferenc, aki egyben az 1. számú választókerület képviselőjelöltje is. Csorbai egyébként a lánycsóki Puch László, az egykori MSZP-pénztárnok vője.

 

 

A videóban egyenként bemutatkozik a többi jelölt is, így Bognár Sándor (2.vk.), Orosz Ágnes (3.vk.), Horváth Zsolt (4.vk.), Blum Lászlóné (5.vk.), Ajtai János (6.vk.), Nagy Zoltán (8.vk.), Balázs Áron (8.vk.). A számozás nem elírás, legalábbis nálunk. A videóban ugyanis két 8-as választókerületet sikerült feltüntetni, a 7-es viszont hiányzik...

A kampányvideó megtekinthető ITT.

 

A Demokratikus Koalíció tehát külön próbálkozik a Duna-parti városban. Polgármesterjelöltjük Bertanicz Vilmosné, aki a 3. számú választókerület képviselőjelöltje.

 

 

A DK Mohács további képviselőjelöltjei: Engert Ferenc (1.vk.), Gayer Balázs (2.vk.), Lőrinczné Deák Lívia (4.vk.), Balázsy Miklós (5.vk.), Siménfalvi Tibor (6.vk.), Nyúl László (7.vk.) és Siklósi Gyula (8.vk.). Utóbbi sajnos lemaradt a csoportfotózásról.

 

 

 

A mohácsi Jobbik élén Schindl Anikó áll, aki a 2. választókerületben indul képviselőjelöltként. A többi jelölt: Csiki Lajos (1.vk.), Kaló Attila (3.vk.), Kedves Richárd (4.vk.), Hegedűs Attila (5.vk.), Odry Tibor (6.vk.), Csala István (7.vk.), Koleszár József (8.vk.).

 

Utoljára frissítve: 2014-10-09 00:34:58

További híreink
Idén 27 millió forintot fordít a város tehetséges hallgatók támogatására
A szegedi önkormányzat különféle ösztöndíjakkal segíti a város felsőoktatásában és a középiskoláiban tanuló diákokat. Idén erre a célra 27 millió forintot fordítanak. Eli...
2018-12-12 19:17:35, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kiemelkedően sikeres Szegeden a bérlakásprogram
Az elmúlt három évben a szegedi önkormányzat 600 szociális bérlakást újított fel, ős jóval a piaci ár alatt adta bérbe a rászorulóknak. Mindezt saját forrásból, állami tá...
2018-12-05 09:34:48, Hírek, Fókuszban Bővebben
Felszólították Demeter Mártát, hogy azonnal távozzon a parlamentből
A Fidesz-frakció felszólítja Demeter Mártát (LMP), hogy azonnal távozzon a magyar Országgyűlésből miután nem nyilvános adatok közzétételével megszegte képviselői esküjét ...
2018-10-19 14:30:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sztálin legjobb tanítványai az ideológiai elhajlás nyomait keresik az egyetemeken. Miközben az ELTE-n nem volt...
Bővebben >>